• español
    • English
    • português
  • English 
    • español
    • English
    • português
  • Login
View Item 
  •   Home
  • Productos de Investigación - Creación
  • Libros externos en acceso abierto para el apoyo a la investigación
  • Facultad de Ciencias Naturales e Ingeniería
  • View Item
  •   Home
  • Productos de Investigación - Creación
  • Libros externos en acceso abierto para el apoyo a la investigación
  • Facultad de Ciencias Naturales e Ingeniería
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
JavaScript esta deshabilitado en su navegador. Algunas características de este sitio no podrán funcionar o visualizarse correctamente sin JavaScript.
RecursosRecursos de apoyo¿Cómo publicar?

Browse

All of ExpeditioCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

Statistics

View Usage StatisticsView Google Analytics Statistics
Estadísticas GTMVer Estadísticas GTM

Forests and Food

Thumbnail

Citación

       
Export: <XML METS>
View/Open
Ver documento (11.17Mb)
Fin embargo: 
Date
2019-12-06
Author
Mansourian, Stephanie
Vira, Bhaskar
Wildburger, Christoph
Metadata
Show full item record
Documentos PDF
Summary in foreign language
As population estimates for 2050 reach over 9 billion, issues of food security and nutrition have been dominating academic and policy debates. A total of 805 million people are undernourished worldwide and malnutrition affects nearly every country on the planet. Despite impressive productivity increases, there is growing evidence that conventional agricultural strategies fall short of eliminating global hunger, as well as having long-term ecological consequences. Forests can play an important role in complementing agricultural production to address the Sustainable Development Goals on zero hunger. Forests and trees can be managed to provide better and more nutritionally-balanced diets, greater control over food inputs–particularly during lean seasons and periods of vulnerability (especially for marginalised groups)–and deliver ecosystem services for crop production. However forests are undergoing a rapid process of degradation, a complex process that governments are struggling to reverse. Forests have huge potential to reduce global hunger and malnutrition. Forests and Food provides the evidence and insights necessary for harnessing that power. This timely volume is essential reading for researchers, students, NGOs and governments around the globe.
URI
http://hdl.handle.net/20.500.12010/15953
Collections
  • Facultad de Ciencias Naturales e Ingeniería [415]
Estadísticas Google Analytics
Comments

Respuesta Comentario Repositorio Expeditio

Gracias por tomarse el tiempo para darnos su opinión.


Carrera 4 # 22-61 Teléfono: (+57 1) 242 7030 - 018000111022 Fax: (+57 1) 561 2107 Bogotá D.C., Colombia

Fundación Universitaria de Bogotá Jorge Tadeo Lozano | Vigilada Mineducación

Institución de educación superior privada, de utilidad común, sin ánimo de lucro y su carácter académico es el de Universidad.

Reconocimiento personería jurídica: Resolución 2613 del 14 de agosto de 1959 Minjusticia.

Institución de Educación Superior sujeta a inspección y vigilancia por el Ministerio de Educación Nacional.

 

Términos y condiciones | Políticas

 

 


Carrera 4 # 22-61 Teléfono: (+57 1) 242 7030 - 018000111022 Fax: (+57 1) 561 2107 Bogotá D.C., Colombia

Fundación Universitaria de Bogotá Jorge Tadeo Lozano | Vigilada Mineducación

Institución de educación superior privada, de utilidad común, sin ánimo de lucro y su carácter académico es el de Universidad.

Reconocimiento personería jurídica: Resolución 2613 del 14 de agosto de 1959 Minjusticia.

Institución de Educación Superior sujeta a inspección y vigilancia por el Ministerio de Educación Nacional.

 

Términos y condiciones | Políticas